Futiskoulu 2024

Pajamäen Pallo-Veikot (PPV) järjestää jalkapallokoulun 2018 - 2019 syntyneille lapsille. Toki myös vanhemmat aloittelevat futarit ovat tervetulleita mukaan. Futiskoulu sopii niin tytöille kuin pojille.

Futiskoulu alkaa keväällä toukokuussa 5.5.2024 ja päättyy ennen juhannusta 16.6.2024 (7 treenikertaa). Kausi jatkuu kesätauon jälkeen elokuussa 11.8.2024 ja kestää syyskuun loppuun 29.9.2024. 

Futiskoulussa perehdytään jalkapalloon pienissä ryhmissä joissa ohjaajilla on mahdollisuus huomioida ja kohdata jokainen mukana oleva pelaaja.

Jalkapallokoulu järjestetään Pajamäen kentällä sunnuntaisin klo 17:30-18:30.
Kevätkauden hinta on 80€, syyskauden hinta on 90€. Voit myös ilmoittautua mukaan sekä kevät- että syyskaudelle jolloin hinta on 150€.

Hintaan kuuluu vakuutus, Palloliiton harrastepelipalssi, futiskoulun paita ja jalkapallo.

Lisätietoja Futiskoulusta antaa PPV:n valmennusvastaava Otto-Ville Kaukoniemi (okaukoni@gmail.com).

 Lomake sulkeutuu 02.06.2024 21.00

Tervetuloa mukaan PPV:n ja PiTan yhteiselle jalkapalloleirille!

Leiri järjestetään Pitäjänmäen urheilukentällä kesäkuun alussa. Leiri on kahden viikon mittainen. Voit toki osallistua leirille myös viikon ajan.  Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti vuosina 2010-2014 syntyneille.

Leiriviikot ovat 3.6.-7.6. ja 10.6.-14.6.2024. Kahden viikon leirin hinta on 140€ ja yksittäisen viikon hinta on 80€. Maksu sisältää ohjauksen ja kenttämaksut.

Päivittäinen leiriaika on kello 10-14.

Leirin pääohjaajana toimii valmentaja Leevi Liimatainen. Apuna hänellä toimii molempien seurojen valmentajia ja A- ja B-junioreita.

Leevin erityisosaamista on fyysinen valmennus joten tänä vuonna leirin pääteemana on jalkapalloilijan fyysisten ominaisuuksien kehittäminen.

 

Uusi senioripelaaja, tällä lomakkeella voit rekisteröityä seuraan. Tiedot tallennetaan seuran jäsenrekisteriin ja pelaaja liitetään seuran sisäiseen viestintäkanavaan.

Rekisteröitymällä sitoudut seuran jäsenmaksuun 95€ / vuosi ( 1.7. jälkeen liittyneet 50€ / vuosi) ja joukkueiden maksuihin. Joukkueen toimintamaksu määräytyy siten, että toiminnasta aiheutuvat kulut (kuten harjoitusvuorot, turnaukset ja valmennuksen kulut) jaetaan joukkueen jäsenten kesken.
Mahdollisesti tarvittava Palloliiton pelipassi ja vakuutus tulee jokaisen senioripelaajan itse huolehtia + maksaa. Lisätietoja joukkueenjohtajalta. 

Joukkueeseen liittyminen vaatii myös liittymistä seuran jäseneksi ja seuran jäsenmaksun maksamista.
OLETHAN YHTEYDESSÄ IKÄLUOKKASI JOUKKUEEN JOUKKUEENJOHTAJAAN ENNEN LOMAKKEEN TÄYTTÄMISTÄ!

Tällä lomakkeella voit rekisteröityä seuran juniorijoukkueisiin ja ilmoittaa tarvittavat tiedot seuralle. Täytäthän lomakkeen vasta, kun virallisesti haluat liittyä seuraan. Uusi pelaaja voi kokeilla kuukauden maksutta, otathan ensin yhteyttä joukkueenjohtajaan. 

Rekisteröitymällä sitoudut joukkueesi toimintaan ja maksuihin. Joukkueiden toiminta jaetaan vuoden sisällä kahteen ajanjaksoon: marraskuusta huhtikuuhun (talvikausi) sekä toukokuusta lokakuuhun (kesäkausi). Joukkueen kuukausimaksut ovat tyypillisesti joukkuekohtaisesti 20-45€/kk. Lisätietoja kunkin joukkueen joukkueenjohtajalta. 

Rekisteröitymällä sitoudut seuran jäsenmaksuun 95€ / vuosi ( 1.7. jälkeen liittyviltä 50€/ vuosi) ja joukkueiden maksuihin. Joukkueen toimintamaksu määräytyy siten, että toiminnasta aiheutuvat kulut (kuten harjoitusvuorot, turnaukset ja valmennuksen kulut) jaetaan joukkueen jäsenten kesken.

Joukkueeseen liittyminen vaatii myös liittymistä seuran jäseneksi ja seuran jäsenmaksun maksamista.